Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzeti Közszolgálati Egyetem?

Nemzeti Közszolgálati Egyetem?

Figyelt kérdés

Erre az egyetemre hogyan lehet bekerülni, és miket lehet tanulni? Mármint milyen állás lehetőségek vannak annak, aki kikerül erről az egyetemről?

Miből van oda felvételi ? Tudom, hogy most mindenki az egyetem weboldalát fogja belinkelni, de esetleg személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Jó, rossz véleményre egyaránt.

2020. okt. 23. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Felmész a honlapjukra megnézed, aztán felmész db oldalukra azt is megnézed. Nekem is sikerült, mert én is oda akarok menni.
2020. okt. 28. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Fb*
2020. okt. 28. 00:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Civil számokat messziről kerüld el. Rendori és katonai képzés csak itt van az országban, úgyhogy ha az akarsz lenni, akkor menj ide. A civil szakok viszont használhatatlan diplomát adnak, amelyek teljesen versenyképtelenek a munkaerőpiacon.
2020. nov. 13. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!