Nem aggályos, hogy aznap amikor gyakorlatilag megszunt az index akkor jelentették be, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a közmédia saját újságíró képzést indít?
Nem aggályos.
Semmi köze hozzá.
Majdnem minden egyetem képzést indít.
Az Index nem szűnt meg.
Az Index volt újságíróinak (nevezzük őket annak) a saját tulajdonosukkal
volt bajuk.
A főszerkesztőjük kiadta a konkurenciának az üzleti titkokat,
aztán felrobbantotta a szerkesztőséget.
De csak műbalhé az egész.
Minden marad a régiben, más néven.
Dobrev-Gyurcsány szép lassan begyűri az egész baloldalt.
A többi a szaft. Tunkoljatok. Ti termeltétek, a tiétek.
Azért indítják ezt a szakot,mert gerinces újságíró, mint pld. akik az index-nek dolgoztak be nem tenné a lábát, ilyen trágya,hírhamisító közszolgálati médiába.
Szóval úgyis hirdethetnék, hogy műveletlen,gerinctelen, hírhamisításra hajlamos csinovnyik képző.
Én megértem, hogy a fideszesek szellemi színvonaluk okán nem tudnak értéket teremtetni, pláne nem eladható és hozzáadott értéket is tartalmazó terméket. De nem az a megoldás, hogy elpusztítjuk aki tud. Meg ha ilyen rosszak a libernyákok akkor miért kell a pénzük. (Bármennyire is áltatod magad ketteske a magyarok termelékenysége annyira alacsony, hogy abból nem lehetne eltartani az országot)
"A főszerkesztőjük kiadta a konkurenciának az üzleti titkokat,
aztán felrobbantotta a szerkesztőséget."
Azért mert a bodolai, aki szerencsésen tönkre vágott egy milliárdos vállalkozást, ezt mondta és ráadásul ügyvéd, akkor szerinted biztos igaz. Nagyon naiv vagy kis-pajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!