Mi miatt szüntetnek meg nagyon sok OKJs képzést?

Figyelt kérdés

Mi előnye van ennek? Lesz helyettük ugyanez, csak más néven?

Előre is Köszi!

2020. okt. 17. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én sem értem igazán. Vannak tök hasznos képzések, azokat igazán hagyhatnák. Inkább az értelmetlen képzéseket kéne kivonni, pl. idegenvezetés meg mindenféle töltelék asszisztens képzések.

Úgy tudom, hogy okj helyett technikum lesz, ami több éves.

2020. okt. 17. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Tűzhöz közeli cégek fognak indítani újakat helyettük, itt mindenre egyetlen ok van: még többet kaszálni az emberektől.
2020. okt. 17. 17:21
 3/6 A kérdező kommentje:
baromi jó... amit eddig fél év alatt eltudtam volna végezni, azt most 5 év alatt végezzem el? Ez kinek jutott egyáltalán eszébe?
2020. okt. 17. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem úgy lesz az, mert abból nem lenne nekik hasznuk. Ez csak a kamu. Bezáratják a mostani OKJ-s cégeket, azután egyszer csak hopp, nyílik egy giga Mészáros-féle iskola, aminek minden városban lesz fiókintézménye. És csak ott lehet felnőtt fejjel szakmát tanulni.
2020. okt. 17. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Összevonják más képzésekkel, így a jelentkezők nagyobb tudással bírnak a tanfolyam végére.
2020. okt. 17. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért lesz többéves, mert valóban összevonják őket, és bele kell férjen mindenből 3-3 hónap. Kőműves, műkörmös, dajka, fodrász, hegesztő, 5 év múlva mindenki Leonardo da Vinciként fog végezni.
2020. okt. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!