Mi értelme van az iskolai nyári szüntetnek?
Kurz und gut: ha neked szopni kell, akkor szopjon más is! :DDDD
Irigykedj csak megérdemled! :))))))
Még suliba járok, és már én is gondolkoztam ezen. Nekem nem az a bajom, hogy ne legyen, csak szerintem nagyon hosszú... és rengeteg szülőnek gondot okoz, hogy hova tegye a gyereket, főleg ha még kisebb.
Például az én szüleim végigdolgozzák az egész nyarat, és még így sincs nagyon pénzünk nyaralásra, maximum pár napra elmegyünk valahova. És ezzel sajnos nemcsak az én családom van így.
Nézhettek hülyének, ha akartok, de én őszintén bevallom, hogy augusztus közepe felé már hiányolom a sulit :)
van értelme, nem mindenki semmittevéssel tölti
meg a pihenésre is szükség van
de sokan ekkor tanulnak intenzívebben nyelvet vagy diákmunkát vállal
én idén nyáron csinálom a jogosítványom, erre év közben kevésbé lenne időm
szerintem jó hogy van nyáriszünet, enélkül nem is bírtam volna ki ezt a 11 évet folyamatos tanulással és még hátra is van belőle
#4-es vagyok
Igazatok van, hogy lehet vállalni diákmunkát, de egyáltalán nem olyan egyszerű találni, és ha nem vagy 16, már megint hátrány. Én a "legnagyobb örömömre" augusztus utolsó hetében töltöm a 16-ot.... :/
Egyébként elkezdtem németet is tanulni, illetve elég sokat olvasok könyveket, cikkeket olyan témákban, ami hasznomra lehet. Jelenleg még nem tartok ott, hogy unatkoznék, meg az a baj, hogy túl könnyen el tudok kényelmesedni és kizökkeni a normál rutinomból, ha nincs meg az a bizonyos állandóság... :)
Az irigykedés az ostoba emberek pótcselekvése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!