Szollosipeti kérdése:
Mit tanítsak informatika órán?
Figyelt kérdés
Én fogom tartani az informatika órát mint 8. osztályos. Nem tudom mit tanítsak. Az óra eleje megvan, a vége játék lesz. De tanulniuk is kéne valamit...elég gyengék infóból. Valami internetes programra gondoltam2020. okt. 7. 21:17
11/18 A kérdező kommentje:
Van word is csak az első tanár nem szerette
2020. okt. 7. 22:19
12/18 A kérdező kommentje:
Excelre én is gondoltam, csak azt nekem is meg kéne tanulnom ;)
2020. okt. 7. 22:24
13/18 anonim válasza:
Worldal kell írni a házikat,ha felkerültők középiskolába.
14/18 anonim válasza:
Word az jó, régi érettségi feladatokat oldhattok meg.
Egy infótanárszakos egyetemista
15/18 anonim válasza:
Beszélj nekik a feszítőfa protokollról.
16/18 anonim válasza:
Most jól értem, hogy te is 8. osztályos vagy és te fogod tanítani az osztályt, mert nincs képben egy tanár sem? Ráadásul annyira te sem, de ez az abszolút legvégső ötletük? Mert akkor konkrétan bezáratnám a helyet, annyira siralmas.
Ettől függetlenül office-t megnézhetitek, illetve kisebb csoportokban valami értékelhetőt elő kellene állítani és minden csoportnak önállóan kellene megtanulni hozzá mindent az év során. Pl.: programozás, modellezés, digitális rajzolás, akármi. Ugyanis semmi értelme a vak vezet világtalan mentalitásnak.
17/18 anonim válasza:
Amúgy nincs tanterv a nyolcadik osztályosoknak informatikából?
18/18 elistvan válasza:
Minden iskolának van pedagógiai programja és helyi tanterv e amiben évfolyamokra le van bontva mit kell tanítani. Felsőben Word Excel Powerpoint képszerkesztés alapjai scratch... Egy Informatikatanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!