Melyik Egyetem lenne jó nekünk?
Még gimibe járok, harmadikos vagyok, és azon gondolkodom, hogy talán megérné egyetemre menni érettségi után. Eddig nem gondoltam rá, nem igazán érdekelt, de most mégis.
Nézegettem az egyetemeket de nem igazán találtam megfelelőt.
A művészet az ami érdekel.
Rajzolás az életem mondhatni.
Szeretnék olyan egyetemre járni, ahol fotozással, rajzzal, animáció-film készítéssel és grafikával (photoshop pl) is foglalkoznak. Grafika alatt az ilyen weblapok, esetleg plakátok tervezésére gondoltam. Papíron és digitálisan is rajzolgatok, szerkesztgetek otthon a jelenlegi tudásommal, s igyekszem fejleszteni magam amennyire tudom.
Van olyan egyetem, amely ezeket tanítja vagy bármi?
És még egy kérdés ugyan így az egyetemmel kapcsolatban. Egy volt osztálytársam, (aki másik gimibe ment át, mert meghúzták egy tantárgyból) szintén azon gondolkodik, hogy egyetemre megy tovább. Ő most másodikos a gimiben. Szeretne programozó lenni, érdeklik az ilyenek, viszont matekból felmentése van, szerintetek így is lehet jelentkezni informatikus/programozó-i egyetemre? S ha igen, melyiket érdemes fontolóra venni-e neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!