Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Meg lehet tanulni programozni...

<b>Chuck Norris</b> kérdése:

Meg lehet tanulni programozni nagy matematikai hiányosságok mellett?

Figyelt kérdés
2 év múlva fogok érettségizni, addig el kéne döntenem hogy kb merre tovább. A "Programtervező Informatikus" szakok gondolkozom már egy ideje, de azt mondják semmi esélyem 2-es matek ott átlaggal.Matek számítások nagyon lassan mennek, még az alapok is, pedig sokat gyakorlok :( Logikám kicsivel az átlag fölött van(kompetencia mérésen 2. lettem matekból 20 fős osztályban 8.ban és az idei is jól sikerült szerintem), de nem tudom hogy ez elég lesz -e . Szerintetek ? Gyúrjak rá nagyon a matekra, gyakoroljak itthon programozni, vagy válasszak másik szakmát?
2010. aug. 8. 01:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Meg lehet tanulni szerintem. De ne menj ELTE proginfóra. Ott qrva sok a matek.

Gyere inkább BME mérnök infóra. Ott is van mondjuk matek, de szerintem nem teljesíthetetlen.

Amúgy milyen a matektanárod? Milyen viszonyban vagytok? Azért kérdem, mert engem pl. nem nagyon szeretett (én sem őt), ezért néha b*szogatott és nem adott jó jegyeket. A BME-n derült ki, hogy egyáltalán nem vagyok olyan hülye, mint gondoltam. :)

2010. aug. 12. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!