Még nem késő az egyetem? (pszichológia)
Sziasztok! 21 éves vagyok, egy szakács szakmám van amivel egész jól megálltam a helyem, a főnökeim megbíztak bennem hiszen üzletvezető vagyok. Nem éreztem teljesnek, hogy szeretem amit csinálok és amíg tanultam, az iskolában ültem akkor se éreztem sőt kimondottan kezdett ellenszenves lenni a gyakorlat miatt ahogy ott bántak velem. Éppen ezért szerettem volna másik irányba menni. Azzal töltöttem egy pár évet hogy rá jöjjek mi is az amit igazan élveznék. Az a pszichológia egy kicsit kutakodtam elkezdem több könyvet is olvasni a témában. De fogalmam sincs hogy kezdjek neki. Jelenleg a jogsit csinálok és ebben az évben fejezem be mellette elkezdtem angol nyelvvizsgát. De ugye érettségim nincs 11-12 osztályom nincs meg. Szerintetek így ennek a tudatában nem késő neki kezdeni? Esetleg milyen esti sulit tudnátok ajánlani Budapest, Dunakeszi környékén ahol el tudnám végezni az érettségi? Van e olyan hogy 11-12 egyszerre?
Hosszú lett tudom és köszönöm ha el olvastad és megtisztelsz a válaszoddal. További szép napot.
Köszönöm ez biztató. Van az alapképzés 3 év. Mester 2. Utána lehet specializálódni.
Ebben az évben sem szertnek tétlenkedni 2 nyelvből szeretnék vizsgázni.
Az oké de akkor azt is érdemes eldönteni hogy miből / mikbol erettsgeizel emelt szinten. Ezek meg tanulása lesz az, ami döntő lesz abban, hogy felvesznek e pszichologiara.
Egy leendő pszichológia szakos hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!