Érdemes fodrász- borbélynak tanulni?
Figyelt kérdés
Mennyire kersett szakma ?
Mennyit lehet vele keresni?
2020. okt. 1. 18:32
1/2 anonim válasza:
Szerintem ma már rengetegen dolgoznak ezen a területen, viszont ha igazán jó vagy, lehet esélyed. Persze ehhez jó ismeretségi kört is kell kiépítened.
Azt, hogy mennyit lehet vele keresni nem igazán tudom. Ha saját fodrászatot szeretnél az az elején elég nagy költség, hiszen be kell szerezned a szükséges eszközöket. Függ attól is, hogy melyik helységben szeretnél dolgozni, Pesten nyilvánvalóan több tízezreket is el lehet kérni egy festésért, míg vidéken lehet, hogy nyolcezertől is ketté áll a szeme a kuncsaftnak. Azt nem tudom, hogy hogy megy, ha egy fodrászatban akarsz másokkal dolgozni, de lehet, hogy ott több vendéged lesz.
2/2 anonim válasza:
Elég sokan vannak már a szakmában (persze nem mindannyian jók). Elég jól lehet keresni, egy sima hajvágás 3000 Ft-tól kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!