Mégis melyik szakmával járnék jobban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig úgy nézett ki hogy elkezdek egy villanyszerelő okj-s képzést. Mivel teljesen nulláról kezdeném ezért rettentően bonyolultnak tűnik. Több gyakorlati helyet is felkerestem mivel teljesítenem kell 670 óra gyakorlatot de sehol sem fogadnak tanulót. Gondolkodtam, hogy valami más szakmunka után nézek.Gáz berendezés szerelő, Csőszerelő, szobafestő szakmák vannak még képben. A későbbiekben az a célom, hogy önállóan dolgozni tudjak és vállalkozást indítani. Erre a célra melyik a legmegfelelőbb?
2020. okt. 1. 14:31
11/11 anonim válasza:
Értem már érdeklődtek egyébként cégek, ahova már lassan mehetek dolgozni a szakmàmban, iskola mellett, mint "gyakornok" aztán meg már, mint rendes beosztott. Az osztálytársaim többsége is a szakmàban dolgozik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!