Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mégis melyik szakmával járnék...

Mégis melyik szakmával járnék jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig úgy nézett ki hogy elkezdek egy villanyszerelő okj-s képzést. Mivel teljesen nulláról kezdeném ezért rettentően bonyolultnak tűnik. Több gyakorlati helyet is felkerestem mivel teljesítenem kell 670 óra gyakorlatot de sehol sem fogadnak tanulót. Gondolkodtam, hogy valami más szakmunka után nézek.Gáz berendezés szerelő, Csőszerelő, szobafestő szakmák vannak még képben. A későbbiekben az a célom, hogy önállóan dolgozni tudjak és vállalkozást indítani. Erre a célra melyik a legmegfelelőbb?

2020. okt. 1. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A villanyszerelő a legjobb szerintem.
2020. okt. 1. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindegyik szakmához kell gyakorlati hely. Melyikhez tudsz találni ?
2020. okt. 1. 17:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazából villanyszerelőhöz is tudnék de akkor nagyon erősen rá kell feküdjek. érdekel még mindig a villanyszerelés de rettentő bonyolultnak tűnik
2020. okt. 1. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Mármint mi tűnik rajta bonyolultnak? Nem bonyolultabb, mint a vízvezetékszerelés.
2020. okt. 1. 17:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Maga az egész munka. Gondolom nagyon sok mindent meg kell hozzá tanulni hogy tudja végezni az ember, arról nem is beszélve mennyit kell tanulni hogy jól tudja végezni. Na meg a könyvben az a rengeteg képlet stb.…
2020. okt. 1. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Én estire járok, és nem kell külsős helyre gyakorlatra mennünk, helyette szuperül felszerelt tanműhely van. Én is nehezen hiszem el, de igaz.

Egyébként ezek közül mind jó, azt válaszd amelyik a legjobban érdekel. Mind bonyolult, ha jó szakember akarsz lenni, de oda kell tenni magadra is tanulni, ha nincs dolgozat, nincs félelés, nincs számonkérés, akkor is.

2020. okt. 2. 16:55
 7/11 A kérdező kommentje:
És az esti az mennyi idő? Mert az én képzésem kb. 10 hónap lenne. És hát elég sok pénzért fizetős
2020. okt. 3. 07:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Két év.
2020. okt. 3. 15:51
 9/11 A kérdező kommentje:
És rendes szakmát kapsz a kézbe? Tehát úgy értem hogy ezzel el lehet helyezkedni? Mert ha annyira nem találok helyet akkor lehet megpróbálom ezt
2020. okt. 3. 18:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen. Heti két napot van oktatàs, ingyenes, jövő májusban vizsga és rendes szakmàt fogok kapni. Nagyon rendesek az okatatók, laza az iskola, és jól felszerelt a műhely, külsős helyre nem kell mennünk, legalábbis nekünk. Én a DSZC-nèl tanulok, és rengeteg szakma közül lehet választani.
2020. okt. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!