Nagyon bizonytalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam végzős koromra már teljesen világos lesz az út, de sajnos nem így történt.
Mint említettem most lettem 12.-es, szakgimiben CAD-CAM Informatikusnak tanulok.
Arra gondoltam hogy a technikum elvégzése után dolgoznék egy évet, és utána tanulnék tovább.
Az probléma az, hogy habár az infó maga érdekel, matekból jelenleg egyéb okok miatt szinte teljes a sötétség, amit majd nyilván próbálok érettségire visszafordítani.
Tehát mennyire állja meg magát a szakma önmagában, felsőoktatás nélkül? Vannak jó lehetőségek? Egyetemen lenne bármi esélyem?
Ha már túl vagy ezen az időszakon és van bármi tipped, akkor kérlek írd le, rengeteget segítene most.
2020. szept. 6. 16:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!