Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem tudom, hogy van esélye így?

Nem tudom, hogy van esélye így?

Figyelt kérdés
A párom szakiskolákba járt, az egyikből kirúgták a másikban az utolsó évet többször kezdte el (3x) végül nem tette le a szakmai vizsgát. Érdeklődnék, hogy OKJ-s képzésen így részt vehet-e ingyenesen vagy neki így már fizetős lenne, hogy többször kezdett neki egy szakmának. Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. szept. 3. 19:18
 1/2 anonim válasza:
100%
Az OKJ csak akkor ingyenes ha pl.: a szakiskola fizeti vagy ha kapsz rá valamilyen támogatást. Ergo ha a párod oda megy és beiratkozik minden egyéb nélkül, akkor fizetni kell keményen. Nem rosszból mondom, de ha ennyire nem ment neki a suli, akkor az OKJ se lesz könnyebb, csak ezért még fizetsz is. Az emberek nagy része azt hiszi milyen könnyű (jó ez szakmától is függ), de azért annyira nem egyszerű. Ugyan úgy tanulni és vizsgázni kell. Jól gondoljátok meg.
2020. szept. 5. 16:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Nekem pl. ingyenes most és a következő is az lesz, ezért érdeklődtem. Egyébként nem az eszével van baj, hanem, hogy rákényszerítették azokra az iskolákra.
2020. szept. 6. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!