Hogyha 310 pontot értem el, akkor mennyi az esélye, hogy egy 400 pontos szakot teljesíteni tudok?
Nem tudom hogy számoltad ki ezt a 350 pontot. Nem sikerült a nyelvvizsgád, szóval azt nem tudod beleszámolni. Nincs másik emelted, azt nem tudod beleszámolni.
Kb egyetértek az elsővel. Egyetem mellett a nyelvvizsga húzósabb, mint középiskolában. Egyetlen félévben egyetlen tárgyból meg annyi az anyag, mint amennyit 4 évig tanultál érettségire. Bár lehet ezzel keveset mondok.
"Csak 310 pontot tudtam elérni, mert nem sikerült a nyelvvizsgám és nem érettségiztem csak egy tantárgyból emelt szinten szóval, ha reálisabban nézzük, akkor olyan 350 pont körül volna a tudásom."
Ha nem sikerült a nyelvvizsgád, vagyis a vizsga, ahol REÁLISAN felmérik, hogy mennyi a tudásod, akkor honnan jön neked, hogy randon +40-et hozzáadj az eredeti pontjaidat, mondván, hogy az a tükrözné a reális tudásodat?
"Hogyha 310 pontot értem el, akkor mennyi az esélye, hogy egy 400 pontos szakot teljesíteni tudok?"
Ha csak 310 pontot értél el, akkor a 400 pontos szakra be se jutottál. Akkor miről beszélünk? Előbb juss be, és annak alapján, hogy milyen ponthatárt hány ponttal teljesítettél, majd elővesszük a varázsgömbünket, hogy megjósoljuk, hány százalék, hogy el is tudod-e végezni a szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!