Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az online tanulás nálatok...

Az online tanulás nálatok hogyan működött?

Figyelt kérdés
2 év kihagyás után, most kezdem el az egyetemet levelezőn. Szombaton lett volna az első nap, de írtak hogy a vírus miatt online tanítás lesz, de nem részletezték még hogyan. Nálatok hogyan működött? Skype-on? Vagy hol? Minden diák kamerázott, vagy csak a tanárt láttátok?
2020. szept. 2. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Teamsen ment, előadásokon csak a tanárt láttuk, írásbeli vizsgán nem kellett általában bekapcsolni a kamerát, szóbelin viszont igen. Én szerettem, könnyebb volt
2020. szept. 2. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak a matematika volt online élőben a bigbluebutton oldalon úgy hogy kötelezően ki kellet kapcsolni a kamerát és a mikrofont és csak chat ablakban írhattunk a tanárnak. Magát a tanárt nem láttuk csak a diákat amiket mutatott, és közben írt és beszélt hozzánk.

Nálunk szóbeli vizsgák egyáltalán nem voltak a legtöbb tantárgyból beadandókra, meg a zh-k ra kaptunk jegyet. Vizsga egyedül matekból és vállalati gazdaságtanból volt, és az iskola oldalán volt megoldva előre kiírt időpontban írásban.

Én nem nagyon szerettem ezt mert a legtöbb órából egyáltalán nem tartottak meg semmit és így nem is tudtam annyira megtanulni mint első félévben.

2020. szept. 2. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én Szegedre járok. Itt az előadások vagy rendesen élőben mentem Zoomon keresztül, vagy feltöltötték utólag Youtube-ra a felvett órát. De olyan is volt, aki csak elküldte az anyagot és ennyi. Mi nem kameráztunk, és le is voltunk némítva, írásban kommunikálhattunk, esetleg ha kérdésünk volt, akkor mindig hagyott szünetet, beszélhettünk is.

Megkérdezhetem, hogy melyik egyetem ez, ahol már biztos távoktatás lesz?

2020. szept. 3. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!