Milyen szakácsnak lenni?

Figyelt kérdés
Nemsokára szakács szakmát kezdek tanulni estin, mert a mostani az nem ér semmit. Szakács mellett döntöttem. Távol áll tőlem a szakács munka, de nyitott vagyok bármire. Mennyire lesz nehéz, pörgős? Bele lehet jönni valahogy? 23 vagyok és szeretnék új életet kezdeni, ezért is választom ezt, mert igaz nem voltam nagyon benne még de kíváncsivá is tett. Mostani szakommal csak nyűg van. Munkát alig találok vele, inkább csak azt nézik, hogy legyen egy felsőbb iskolai bizid mint az általános, nem is érdeklik mi maga a szakma. 23L

2020. aug. 30. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
A szakáccsal sem lehet sokkal több munkát találni. :). És igen pörgős, kemény, főleg hogy valszeg "konyhai kisegítőként" leszel bárhol is, ha munkát kapsz.
2020. aug. 30. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:
konyhai kisegítőt pedig szakács szakma nélkül is meg lehet szerezni..
2020. aug. 30. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem igaz! Főszezonban a Balatonra szállással keresnek rengeteg helyre szakácsot. Igen, pörgős kell dolgozni, kell tudás, és sokat kell dolgozni(általában 12 órát), beledet kihatjàk. Ha gyakorlatra mész külsős helyre biztos, hogy takarítani fognak majd be, meg kisegíteni, de legalább feltüntetheted az önéletrajzodban, hogy a külsős kötelező gyakorlatot xy helyen töltötted.

Főszezonban általában jól fizetnek ezek a nyári melók. Ismerek egy szakácsot, két melóhelye van ugyan, de három autója is van. Nyáron még A Balcsin dolgozik. Ha érdekel na vendéglátás, akkor szeretni fogod. Én nem bírnàm csinálni (pedig én is fizikai munkában vagyok).

Még annyi, hogy vizsgára rengeteg receptet meg kell tanulnod majd. Sok sikert!

2020. aug. 31. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!