Ha pszichológia alapszak után klinikai szakirányra megyek tovább, úgy is felvennének iskolába?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy iskolapszichológusból sokkal nagyobb hiány van, de engem is inkabb a klinimum érdekelne. Bár tudom, hogy viszonylag kevés esélyem lenne munkát találni kórházban,tekintve, hogy nagy a túljelentkezés, viszont keves a meghirdetett munkahely. Mégis azért kéne ezt a szakirányt elvégezni, hogy legyen esélyem valamikor bejutni, mivel oda kell Rorschach-teszt előkepzettség, amit iskolapszicho szakirányon nem tanítanak. Szerintetek mit tegyek? Nincs ellenemre az iskolapshicho se, de nagy álmom a klinikai. Esetleg vannak itt olyanok, akiket felvettek iskolába klinikai szakiránnyal? Köszi a válaszokat!2020. aug. 23. 06:49
1/2 anonim válasza:
Iskolába olyan sok hely van, hogy akárkit felvesznek. Klinikaival is fel fognak. Ráadásul a mesterképzés szakiránya nem számít annyira elhelyezkedéskor, mint amennyire ezt gondoljuk ránézésre. Azért érdemes megfontolnod más irányokat is, mert ezek még nagyon sokáig eltartanak, és baromi drága is lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2020. aug. 23. 11:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!