Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sikerülhet bejutni az orvosira?

Sikerülhet bejutni az orvosira?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és az orvosira szeretnék menni.(Szegeden)Eddig nem voltam valami jó kémiából és fizikából.Most megyek 11-be és az lenne a kérdésem, hogy ha most elkezdek járni kémiatanárhoz akkor szerintetek az érettségimet megtudom kémiából úgy csinálni, hogy bejussak az orvosira?A biosszal nincs gond csak a kémiától tartok.Szerintetek?
2010. aug. 4. 21:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nálunk csak két faktot lehet választani, és egyiknek már válaszottam az angolt.Másiknak a bioszt fogom és különtanátnál tanulom majd a kémiát ami nem megy annyira.Szerintetek jó ötlet?(az angolfaktot nem akarom leadni mert szeretnék jól megtanulni angolul)
2010. aug. 5. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak tőled függ, hogy menni fog-e a két fakultáció. Én négy fakra jártam, természetesen nem bejelentetten(mert csak kettőre lehet hivatalosan jelentkezni), hanem kettőre jelentkeztem a többire meg bejártam. De eléggé rendesen tanultam így nem volt semmi gond.

Ha te elhatározod, hogy menni fog és a tőled telhető dolgokat maximálisan beleadod akkor menni fog.

2010. aug. 6. 12:37
 13/13 anonim válasza:
amint látom már 1 évvel ezelőtt írtad ki a kérdésed,szóval te is most leszel 12-es,hogy állsz a felkészüléssel? kémia megy már? én is orvosira szeretnék menni,remélem mindkettőnket felvesznek majd! :) puszi
2011. aug. 1. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!