Sikerülhet bejutni az orvosira?
Az már jó kezdet, hogy ezen aggódsz,
sok 16 éves azon aggódik h hol tud berúgni legközelebb, tehát ilyen hozzáállással menni fog :)
Tanulj!
Jézus bőven van időd még. De persze szorgalom is kell.
Annyit ajánlok ha most elkezdesz készülni akkor rakd le a közép kémiát vagy bioszt vagy netán mindkettőt év végén hogy legyen vizsgatapasztalatod.
És majd ha előrehozottan megcsináltad valamelyiket akkor már talán látod melyik fog könyvben emelten menni, mert asszzem az orvosihoz egy emelt szintü érettségi is kell
Utána egy év múlva amikor rendesen érettségizel meglátod mi a jobb.
Amit ebben az időszakban ki tudsz hozni magadból mindent hozz ki mert ezután csak "hülyülni" fog az ember. Mert ha egyetemre felveszik akkor csak a szakjában lévő dolgokat magolja és tanulja másra nagyon nem is tud koncentrálni.
Úgy hogy ha megy a német akkor emeltet is mindenképp...
Sikerülhet. De ez csak rajtad múlik:)
Én 11. félévkor találtam ki kb, hogy orvosira szeretnék menni. A kémiát mindig is utáltam, meg a tanár sem volt jó, így a fizika mellett döntöttem. Bioszból és fizikából is faktra jártam:) Különtanár nélkül is sikerült megírnom jól az érettségit, és most orvosis vagyok Szegeden:)
De ha van lehetőséged, menj el tanárhoz, mert sokat segíthet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!