Nyelvszak után mit tanuljak?
Hamarosan végzek keleti nyelvek és kultúrák szakon. Viszont szeretnék még tanulni valamit hozzá. Akár mestert vagy egy másik alapképzést.
A gond, hogy matekból nem vagyok jó, mindig kettes voltam belőle és így a gazdasági szakok kiestek.
Arab szakos vagyok.
Nincs minorom.
Megmondom őszintén, hogy nem sok lehetőséget látok ebben a szakban, de már befejezem. Ezért nézelődnék akár más irányban is :)
Kommédiára is gondoltam de elég sokan leszólják ezt a szakot.
Még eü szakokon is gondolkodtam, mint egészségügyi szervező vagy gyógytornász. De ott meg ugye “felesleges” a nyelv :)
Értem. Szerintem a kommédia alapvetően nem rossz, csak ugye megint olyan szakról van szó, ahol nem elég az, hogy az ember elvégzi az egyetemet és lediplomázik... Tök jók ezek a szakok, szabad, bármi lehetsz, kipróbálhatsz sok mindent stb., csak a valóság pedig az, hogy ehhez rohadt sokat kell ezen dolgozni, keresni a lehetőségeket, tanulni az egyetem mellett stb., hogy valamit még fel tudj mutatni. Nem tudom, lehet valakinek ez tényleg pozitívum és ki tudja használni, de nekem ez például nagyon nehezen megy és inkább bizonytalanságként, hátrányként élem meg.
Én azt mondom, hogy szerintem bármit választhatsz. Ha abból indulok ki, hogy milyen területeken használják az idegen nyelveket, akkor szerintem nem sok marad... max. ahol a munkahelyi környezet, partnerek stb. megkívánja. Ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnál mást is, akkor én azt mondom nyugodtan.
Esetleg jog?
Megérné belekezdeni? Mert 5 év az elég hosszú idő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!