Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen hosszú idő és mennyi...

Milyen hosszú idő és mennyi esély van rá, hogy gyermekpszichológus legyek?

Figyelt kérdés

Sajnos, mióta elvégeztem a sulit külföldön dolgoztam a vendéglátásban rossz anyagi körülmények miatt. Csak érettségim van és úgy érzem, eddig mintha barlangban éltem volna. Fogalmam sincs a továbbtanulási lehetőségekről.

Aki tud valamit erről a szakmáról, tudna segíteni, hogy mennyire nehéz diplomát szerezni, mennyi időbe telik, mennyibe kerül, stb...

És, hogy maga a szakma milyen, hogy lehet vele keresni.

Elsősorban társadalmi okokból szeretném ezt csinálni, mert gyerekkorban szerintem még elég sok minden eldől. És nem szeretném, hogy az emberek generációról generációra csak rosszabbak legyenek.

23/L

2020. aug. 15. 23:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem bezzeg lepontoztok, holott én írtam le a legpntosabban az esélyét.
2020. aug. 17. 13:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Ismertek olyat esetleg, aki külföldön végezte el ezt a szakmát? Pl Anglia, Németország? Mindkét nyelvet elég jól beszélem, az angolt jobban, bár nyelvvizsgám nincs még. Lehet, hogy ott több támogatás jár a tanulásra. Persze, gondolom x feltételek mellett.

Utolsó ne keseredj el, ezen az oldalon mindenki le van pontozva.

2020. aug. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!