Miért akarják minden áron a középiskolákat is kinyitni?
#2-es vagyok.
Hiába vagyunk lepontozva a 4-es válaszolóval igazunk van. Ha nem akarsz tanulni akkor maradj otthon. De azt ne hátráltassuk aki szeretne.
Kedves kérdező. Felesleges volt kiírnod a kérdést ha mindenre van magyarázatod vagy megoldásod.
#7: Mennyi időbe telik, amíg valaki egyéni tanrendet kap?
És ha elutasítják?
Én egyrészről örültem ennek a lezárásnak mivel annyira elsilányult osztályközösségbe kerültem, hogy abszolút nem élveztem azt amit sok más diák. (pl elhülyéskedik osztálytársaival) Szét van hullva az egész osztály, mindenki csak mutogat egymás háta mögött meg kibeszéli a másikat. Én nagyon megörültem ennek a fél éves szünetnek most.
AZONBAN!
Volt ennek egy komoly hátulütője. Olyan szinten ellustultam, hogy az nehezemre esett ha fel kellett kelnem az ágyból. Ugyebár én jártam edzőterembe is azelőtt intenzíven, sikerült is elérni egy szép, kisportolt testalkatot amire büszke voltam és lelkesen járogattam minden nap edzeni. Utána viszont a vírus helyzetre és a családomra való tekintettel befejeztem. Tervben csak egy rövidke szüneteltetés volt, erre már fél éve semmi. Testem teljesen leépült. A 190-es magasságomhoz jó ha vagyok 69 kiló. Csontjaim is kint vannak. Izmaim beestek. Mentálisan pedig teljesen offon vagyok.
És ez mind a lezárásnak köszönhető, mert ezelőtt soha nem éreztem ilyet. Nyaranként is tekertem 30 kilóméterek minden este, most csak fekszek az ágyamon.
Én azt gondolom, hogy muszáj végre véget vetni ennek a távoktatásnak mert teljesen kikészülök és mire befejezem ezt a tanévet, leballagok, megyek tovább tanulni, zombivá válok teljesen. Szerintem eü dolgozóként majd ez nem jelente előnyt a jövőre tekintve.
Hétfőn vissza is megyek a terembe, muszáj lesz és végre ki kell lépni ebből zombi üzemmódból mert a sírba visz hosszútávon.
Üdv,
Egy szintén végzős gimnazista
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!