Emelt szintű informatika érettségin Python programozáshoz csak az IDLE-t lehet használni, vagy használhatok más alkalmazást, mint pédául a VSCode?
A 2020. májusi érettségi lapon a "Fontos tudnivalók"-nál azt írják, hogy: "Kérjük, jelölje be, hogy mely operációs rendszeren dolgozik, és melyik programozási környezetet használja!" [link]
A képen látható, hogy fel vannak sorolva prog. környezetek és mellette vannak üres vonalak. Ebből arra következtetnék, hogy oda beírhatok mást is az ajánlottakon kívül.
Viszont az oktats.hu-n a "A fővárosi és megyei kormányhivatalok által a 2020. év vizsgaidőszakaiban szervezett informatika érettségi vizsgán használható ingyenes szoftverek." pont alatt a következő áll: [link]
Ti milyen programban írtátok a Python kódot érettségin?
Tudtok esetleg hivatalos email címet, ahol ezt megkérdezhetném?
A szoftverlistában olvastam.
A szoftverválasztási nyilatkozatban tudod jelezni.
Köszi!
Közben már én is megtaláltam. (2018-as dokumentumot néztem 2020-as helyett)
A szoftverválasztási nyilatkozatot mindenkinek ki kell tölteni, aki emelt infózni akar vagy külön kell kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!