Suliváltás? De hogyan?

Figyelt kérdés

Ha engem felvettek egy fősulira akkor később ( v akár azonnal ) átmehetek egy egyetemre? fősulin prog tervező infón lennék, egyetemen meg mérnök info. A két suli pedig az EKF meg ME. A pont mindkettőre elegendő (Miskolcon lenne egy nagyon jó szállásom, ezért jó lenne ha meglehetne csinálni :( )

18/L

2010. aug. 4. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:

minden suli maga határozza meg, hogy milyen szabályokkal vesz át valakit, de általában 2 teljesített félévet és min 20-30 kreditet mindenhol elvárnak. max az ilyen vonatkerékpumpáló segédaszisztensképzőknél nem.

és attól, hogy a régi helyeden államilag támogatott voltál, nem jelenti az, hogy az újra is úgy vesznek át.

de szerintem elsősként semmi esélyed! ennyi erővel mindenki megjelölné a legszarabb sulit hogy oda felvegyék és utána átmenne egy rendesre.

2010. aug. 4. 17:54
 2/2 A kérdező kommentje:
De én nem gyengébből akarok erősebbe, hanem fordítva !
2010. aug. 4. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!