Ha pszichológiát akarok tanulni,de meg nem vagyok benne tejesen biztos,akkor milyen könyveket vegyek és olvassak el hogy egyáltalán megértsem magát a szakmát?
A helyesírási szótár és a nyelvtan tankönyved jó kezdet lesz.
#1, Freud nem pszichológus volt, hanem neurológus és pszichiátriával foglalkozott, nem pszichológiával.
#2 a pszichiátriából is rengeteget lehet tanulni a pszichológiáról. Ha valaki képes elvonatkoztatni, tovább gondolni a dolgokat, akkor nagyon hasznos.
Nekünk pszichológia szakon el kellett kötelezően olvasni.
Nem írtál volna választ? Csak a helyesírását kritizáltad, nagy valószínűséggel elírás volt és a nagybetűk hiánya pedig szimpla lustaság (egyszerűen értelmezni lehetett a hibáktól függetlenül). Fontos a helyesírás, de nem kell ráfüggeni (én például magammal szemben nagyon szigorú vagyok a helyesírással kapcsolatban, másoknak viszont bármikor elnézem, mert hibázik az ember. Én is hibázok, úgyhogy bocsesz ha félreírtam valamit).
Kicsit kifejtenéd, hogy egy pszichológus miért beszélné le a pszichológiáról?
Ha a konkuranciára gondolsz, akkor az a lebeszélő pszichológusról mond el nem túl pozitív dolgokat.
#1 köszi a tippet.
#2 köszi mr/mrs magyar tanár/nő
#3 nem baj ha amúgy pszihológia vagy pszihiátria,én csak egy kicsit bele akarok nézni valamejik szakmába.
#4 de akkor is tudna egy pár tippet adni.
#5 köszi
#6 nem pont konkurencia,hanem inkább szerintem mint ahigy #7 is mondta,megbánás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!