Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ketszer voltam pszihologusnal...

Ketszer voltam pszihologusnal de nem tetszett. Szerintetek hogyan mondjam meg neki/mit mondjak hogy tobbet nem akarok menni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

"Nem akarok többet jönni!"

Már több kérdezőnek is írtam, a pszichológus nagyon jól tudja, hogy ez nem az Ő személyének szól. Van úgy, hogy rávetítenek valamit, amiről Ő nem tehet. Ezt vagy sikerül megbeszélni a klienssel és akkor még mindig vagy lehet tenni vele valamit, vagy nem, vagy egyáltalán el sem jutnak odáig. Ez nem szakmai kudarc, hanem egyszerűen a "van ilyen" kategória. Ha már csak azt tudnád, hogy mi nem tetszik benne, vagy miért nem akarsz menni, máris jobban képben lennél. Őt ne féltsd, már csak a szakmai ismeretei miatt is tisztában van azzal, hogy ez így működik, és ez nem neki, a személyének szóló ellenszenv. Sajnos ettől még a munkát akadályozza. Talán tud is ajánlani valakit maga helyett, akivel jobban kijössz majd. (Amúgy meg láttam én már olyat, hogy pont egy ilyen "elválós" beszélgetés lett az alapja a későbbi sikeres közös munkának. Sosem tudhatod!)

Ui.: Semmit nem mondtál a problémádról. Miért mentél pszichológushoz?

2009. szept. 21. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
ha nem szimpatikus, akkor keress mást. ennyi.
2009. szept. 21. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, a pszichológus nem fog megsértődni, hisz azért van, h. mindent elmondhass neki és meg fogja érteni, eleve az emberek nem szívesen mennek pszichológushoz, és ezzel ők teljesen tisztában vannak.
2009. szept. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!