Lehet még erre az Újratervezés Program online informatikus képzésre jelentkezni?
Figyelt kérdés
Semmit nem találok róla, hogy hol lehet bejelentkezni és elkezdeni. Még májusban regisztráltam, mert infósként munkanélküli voltam és terveztem volna megcsinálni. Utána viszont baromi szerencsével felvettek, de úgy érzem elég gyér a szakmai tudásom és jó lenne átpörgetni ezt a tréninget legalább megtudni, hogy udemy-n milyen kurzusokat vegyek meg, hogy fejlesszem az infó tudásom. Az egyetemek szinvonalát amúgy jól mutatja, hogy erre vagyok rákényszerülve. Gyakorlatilag soha nem tanultam ott a git-ről és HTML/CSS/JavaScript-ről.
2020. júl. 31. 17:56
12/12 anonim válasza:
Ha regisztráltál akkor május közepe felé kapnod kellett egy "Jelentkezés az Újratervezés Programba" emailt. Abban kaptál egy aktiváló linket a programhoz. Május 23-án meg kaptam egy levelet, ahol be kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!