Lehet még erre az Újratervezés Program online informatikus képzésre jelentkezni?
Semmit nem találok róla, hogy hol lehet bejelentkezni és elkezdeni. Még májusban regisztráltam, mert infósként munkanélküli voltam és terveztem volna megcsinálni. Utána viszont baromi szerencsével felvettek, de úgy érzem elég gyér a szakmai tudásom és jó lenne átpörgetni ezt a tréninget legalább megtudni, hogy udemy-n milyen kurzusokat vegyek meg, hogy fejlesszem az infó tudásom. Az egyetemek szinvonalát amúgy jól mutatja, hogy erre vagyok rákényszerülve. Gyakorlatilag soha nem tanultam ott a git-ről és HTML/CSS/JavaScript-ről.
"Az egyetemek szinvonalát amúgy jól mutatja, hogy erre vagyok rákényszerülve."
Az egyetemisták többségének nem okoz gondot az elhelyezkedés, te valószínűleg csak kevésbé vagy életképes, mint az átlag.
"Az egyetemek szinvonalát amúgy jól mutatja, hogy erre vagyok rákényszerülve."
Hát ez így hülyeség, max arról az egyetemről tudsz nyilatkozni ahová jártál a többire légy szíves ne tegyél ilyen megállapítást.
Az egyetemet akkor mnősítené, ha senki nem élne meg abból, amit ott tanult.
Az, hogy te nem élsz meg belőle, téged minősít.
"Gyakorlatilag soha nem tanultam ott a git-ről és HTML/CSS/JavaScript-ről."
BME-n 5. félévben volt egy tárgy amiben ezeket (is) tanították, egész jó volt, vizsgázni is kellett belőle. Nem vágom miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!