Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni Egyetem: valamit...

Debreceni Egyetem: valamit nem értek ?

Figyelt kérdés
Sajnos mozgássérült vagyok jelentkezni szeretnék a következő tanévben erre az egyetemre de itt ezen a weblapon olvastam, hogy “szállító szolgáltatás biztosítása” ez mit jelent pontosan valaki segítene? Be linkelem ide a weblapot. [link]
2020. júl. 31. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Vsz. a debreceni lakhelyről bevisznek az egyetemre, oda, ahol az óráid lesznek. De bátran hívd fel őket, és kérdezd meg. Vagy fb-n.

Én is ott végeztem.

2020. júl. 31. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
1. bár szerintem elég egyértelműen van leírva. Mi a pontos kérdésed?
2020. júl. 31. 13:59
 3/5 Metionin ***** válasza:
100%
Van egy tuti kis autó és azzal hoznak-visznek órákra. A címedről/kolidból a campusra illetve egyik campusról a másikra ha szükséges. Volt ilyen diákom, ő a kezeivel sem tudott finommozgást végezni és jegyzetelő segítő is járt vele. De amúgy telefonálj nekik nyugodtan, segítenek.
2020. júl. 31. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyit mondok, hogy Debrecentől 108km a távolság így is visznek hoznak ingyen?
2020. júl. 31. 19:56
 5/5 Metionin ***** válasza:
100%
Úgy nem. Koliból vagy debreceni címről. Ebben az esetben koliba kellene menned, van olyan ahol teljesen akadálymentesített.
2020. júl. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!