Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni Egyetem ODA-ról...

Debreceni Egyetem ODA-ról általános orvosi szakra való átvétel. Mindkét szak karon belül van. Volt aki átjelentkezett így? Elutasítóak vagy könnyen megadják az engedélyt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Mi azaz ODA? A diagnosztikai analitikus szak? Általános orvosira csak fogorvosiról lehet átjelentkezni, máshonnan nem vesznek át.

Újra kell érettségizni és felvételt nyerni megfelelő pontszámmal.

2020. júl. 28. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, az.
2020. júl. 28. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs átjárás, két totál különböző szak.

A jelenlegi érvényes Tanulmányi és Vizsgaszabályzat alapján még FOKról sem lehet átjelentkezni. Csupán más egyetem általános orvosi szakjáról II-III-IV. évre lehet.

2020. júl. 28. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

ÉS? Ha karon belül van, akkor mi van? Egészen hihetetlen, de orvosi egyetemre nem csak általános orvostanhallgatók járnak, hanem molekuláris biológusok, klinikai laboratóriumi kutatók, gyógyszerészek, fogorvosok stb... mert az államnak így költséghatékonyabb!

Ezek közül CSAK fogorvostanhallgatók tudnak átjelentkezni első év után, mert szinte ugyanazokat a tárgyakat tanulják ugyanolyan szigorú követelményekkel. Mert “testvérszak “.

2020. júl. 30. 13:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt a paraszt stílust megtarthattad volna magadnak :)
2020. júl. 30. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen hülye kérdéseket tesz fel, az csak ilyen stílust érdemel.
2020. júl. 30. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor gratulálok hozzá :) A stílus maga az ember :)
2020. júl. 30. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!