Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetséges, hogy a Debreceni...

Lehetséges, hogy a Debreceni Egyetemen tanuljak?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok jelenleg gimnazista ez az utolsó tanévem a gimiben, sajnos mozgássérült vagyok és ez miatt távoktatásban veszek részt a gimnáziumban az általános iskolában csak év végi vizsgát tettem. Nos jól tanulok de, hogy mozgássérült lettem 2009 ben agyvérzés miatt a fél oldalam bénult amiből, maradvány tüneteim vannak és ez korlátoz engem az egyetemes tovább tanulásomban sajnos :( szerintetek létezik ilyen az egyetemen, hogy távoktatás vagy valami ami nem igényel személyes jelenlétet? Jogi felsőoktatási szakképzettségre mennék ha lehetne. Milyen nehéz ez a szak?
2020. júl. 19. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kerni egyeni tanrendet.
2020. júl. 19. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:
És az lényegében mit takar?
2020. júl. 19. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
"Jogi felsőoktatási szakképzettségre" - úgy érted jogász szakra akarsz menni?
2020. júl. 19. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, bár nem debrecenben tanulok, erre a szakra járok én is. Kell elég sokat tanulni, de meg lehet csinálni, szerintem nagyon érdekes, el is lehet vele helyezkedni, később pedig jó alap, ha jogásznak szeretnél tanulni. Amit javaslok, hogy feküdj rá az informatikára és a nyelvtanulásra még most, mert hasznodra fog válni. Írj az egyetem tanulmányi osztályának a távoktatással kapcsolatban. Az egyéni tanrend azt jelenti, hogy számodra egy külön tanrendet alakítanak ki, hiszen te nem tudnál ott részt venni az órákon. Ha esetleg nem sikerül egyénit kérni, akkor ajánlani tudom a levelező képzést. Pénteken délután és szombaton kell bejárni, mégis jobb, mint a nappali. Sok sikert, kitartást a jövőben!

3: jogi asszisztens lesz ezzel a szakkal, de tovább lehet jogásznak tanulni utána.

2020. júl. 19. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!