Pécs mentőtiszti milyen? Tapasztalatok? Diploma után?
16-os! Kérlek ne rejtegesd a válaszodat a többiek elől, nyugodtan vállald fel azt a stílust ami kibukott belőled a tegnapi privát üzenetedben. Segítek, íme ezt sikerült össze hoznod: "Vegyél vissza a lendületből öcsém mert a fejedet szét töröm! Nekem ne vagyanykodjal b@zdmeg! Azt hiszed mások nem élték át ezeket? Azt hiszed minden csak az oktatókon múlik! A nagy francokat! Amikor valaki a klnikiai halottat Rsi-vel akarja intubalni, utána csodálkozik hogy nincs meg, aztán köpköd az oktatókra! Nekem sem lett meg elsőre, sőt még másodjára sem. Egy percig nem Pápai-t hibáztattam! Tudtam ezt most eltoltam.. fentebb is írtam hogy véleményem szerint nem azért buknak meg sokan mert buták! Persze megvan ez a véglet is. Azért mert a túlstresszelik. Mi bajod van?"
Azt hiszem ezek után az a kérdés, hogy TE neked mi bajod van?! Idejöttél és szándékosan belekötöttél az emberekbe, a kérdésnek semmi köze ahhoz, hogy hülyeség-e abszolválás után otthagyni az iskolát és ha már itt tartunk ahhoz sem, hogy mi a helyzet Nyíregyházán. A kérdés Pécsre vonatkozott, te meg továbbra is okoskodsz azokról akik őszintén leírták, hogy hát itt ez a helyzet. És mikor finoman próbálom neked elmagyarázni, hogy mit és miért írtak a korábbi hozzászólok, mert látom, tapasztalom én is, hogy hogyan mennek itt a dolgok, még te "köcsögözöl" meg "széttöröm a fejedet"-ezel :-D ... hát milyen stílus ez? Kezdek kételkedni abban, hogy akár csak a 8 osztályod is megvan... nem, hogy diplomád... vagy baromira kiégtél már, mert normális ember nem csinál ilyet.
Élő példa arra, miért nem hülyeség otthagyni. Sajnos az állomásokon hozott átlag IQ is ilyen, ami a suli után számomra a második legnagyobb csalódás volt. Beteget leraktuk a kórházban, vissza a kocsihoz. Rádión a hívás, hogy a másik kocsi segítséget kér, reakció a tiszttől: ne szólj, hogy kész vagyunk, igyunk egy kávét, ennyi fizetésért én napi 3-4 körnél többet nem megyek! (és elmentek kávézni, én meg gyakornokként pislogok csak). Aztán a magas tesztoszteronnal hátba veregetés meg "bajtárs" így-úgy megy az állomáson, a valóság meg az, hogy ha gondban vagy meg is dögölhetsz, mert se te, se a beteg nem érdekli a másik felet igazán.
Ha odaadták volna a diplomámat végül, akkor sem dolgoztam volna egy napot sem ebben a közegben. ŐSzintén remélem, ha meghalok, akkor gyorsan megyek el, és egy mentős se hajol fölém soha!
Te áltlál belém ember!
Én kötöttem bele mindenkibe? Olvasd már vissza a válaszod, hogyan kezdted! Olyan stílusban írtál, és olyanokat állítottál rólam, ami nem igaz! Nem is érdekel, amúgy is látom nehéz a felfogásod. Azzal kezdtem hogy nem tudom máshol hogy van! Nem veszed észre, hogy amiket itt írsz azzal kb. lejáratod az egész képzést, meg úgy egyáltalán a mentőket? Lényegtelen én ezt lezártam! Ha bárkit is megbántottam elnézést kérek.
Sajnálom. Sok sikert!
Amúgy engem idén vettek fel. Érdekel milyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!