Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécs mentőtiszti milyen?...

Pécs mentőtiszti milyen? Tapasztalatok? Diploma után?

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 15:30
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%

16-os! Kérlek ne rejtegesd a válaszodat a többiek elől, nyugodtan vállald fel azt a stílust ami kibukott belőled a tegnapi privát üzenetedben. Segítek, íme ezt sikerült össze hoznod: "Vegyél vissza a lendületből öcsém mert a fejedet szét töröm! Nekem ne vagyanykodjal b@zdmeg! Azt hiszed mások nem élték át ezeket? Azt hiszed minden csak az oktatókon múlik! A nagy francokat! Amikor valaki a klnikiai halottat Rsi-vel akarja intubalni, utána csodálkozik hogy nincs meg, aztán köpköd az oktatókra! Nekem sem lett meg elsőre, sőt még másodjára sem. Egy percig nem Pápai-t hibáztattam! Tudtam ezt most eltoltam.. fentebb is írtam hogy véleményem szerint nem azért buknak meg sokan mert buták! Persze megvan ez a véglet is. Azért mert a túlstresszelik. Mi bajod van?"

Azt hiszem ezek után az a kérdés, hogy TE neked mi bajod van?! Idejöttél és szándékosan belekötöttél az emberekbe, a kérdésnek semmi köze ahhoz, hogy hülyeség-e abszolválás után otthagyni az iskolát és ha már itt tartunk ahhoz sem, hogy mi a helyzet Nyíregyházán. A kérdés Pécsre vonatkozott, te meg továbbra is okoskodsz azokról akik őszintén leírták, hogy hát itt ez a helyzet. És mikor finoman próbálom neked elmagyarázni, hogy mit és miért írtak a korábbi hozzászólok, mert látom, tapasztalom én is, hogy hogyan mennek itt a dolgok, még te "köcsögözöl" meg "széttöröm a fejedet"-ezel :-D ... hát milyen stílus ez? Kezdek kételkedni abban, hogy akár csak a 8 osztályod is megvan... nem, hogy diplomád... vagy baromira kiégtél már, mert normális ember nem csinál ilyet.

2020. aug. 7. 11:51
 22/32 anonim ***** válasza:
69%

Élő példa arra, miért nem hülyeség otthagyni. Sajnos az állomásokon hozott átlag IQ is ilyen, ami a suli után számomra a második legnagyobb csalódás volt. Beteget leraktuk a kórházban, vissza a kocsihoz. Rádión a hívás, hogy a másik kocsi segítséget kér, reakció a tiszttől: ne szólj, hogy kész vagyunk, igyunk egy kávét, ennyi fizetésért én napi 3-4 körnél többet nem megyek! (és elmentek kávézni, én meg gyakornokként pislogok csak). Aztán a magas tesztoszteronnal hátba veregetés meg "bajtárs" így-úgy megy az állomáson, a valóság meg az, hogy ha gondban vagy meg is dögölhetsz, mert se te, se a beteg nem érdekli a másik felet igazán.

Ha odaadták volna a diplomámat végül, akkor sem dolgoztam volna egy napot sem ebben a közegben. ŐSzintén remélem, ha meghalok, akkor gyorsan megyek el, és egy mentős se hajol fölém soha!

2020. aug. 7. 12:47
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Te áltlál belém ember!

Én kötöttem bele mindenkibe? Olvasd már vissza a válaszod, hogyan kezdted! Olyan stílusban írtál, és olyanokat állítottál rólam, ami nem igaz! Nem is érdekel, amúgy is látom nehéz a felfogásod. Azzal kezdtem hogy nem tudom máshol hogy van! Nem veszed észre, hogy amiket itt írsz azzal kb. lejáratod az egész képzést, meg úgy egyáltalán a mentőket? Lényegtelen én ezt lezártam! Ha bárkit is megbántottam elnézést kérek.

2020. aug. 7. 14:20
 24/32 anonim válasza:
40%
Szerintem a 22-esnek nagy gondok vannak a fejébe 🙃 Pécsen végeztem, mentőtisztként, és nekem sem elsőre lett meg, de megvan, nem értem a te lelki gyengeséged, egyáltalán azt se, hogy választottad ezt a hivatást, talán jobb is, hogy nem lettél mentőtiszt, a hozzátartozó erélyesebben hozzád szólna világgá futná? Nem mondom, volt egy két oktató akit a hátam közepére nem kívántam, és világi szemét ember volt, de én nem akadtam fel semmin, viszont az amit te itt most csinálsz elég gáz, veszekszel, mocskolod az egyetemet és a mentőszolgálat dolgozóit, érdekes én semmi rosszat nem tapasztaltam, lehet veled volt a baj 🙃 Kedves kérdező, nehéz a pécsi, szerintem az egyik legnehezebb, szeretnek szívatni is, ez tény, de ha nem veszed magadra, mint egyesek akkor simán túlélheted, és a tananyag megtanulható 😉 Üdvözlettel, egy MSC ápoló
2020. aug. 7. 22:40
 25/32 anonim ***** válasza:
85%
Igen, lehet, hogy azt hittem, hogy értelmesek. Tévedtem és nem fogadtam el. A mocskolódó nem én vagyok, a válaszokat ne keverd. Egyetlen alpári megjegyzésem sem volt, csak azt írtam le, amit láttam és hallottam, módosítás nélkül. Csak tudd, hogy ha bajban vagy, miért nem megy hozzád segítség. "Túlélheti és megtanulható." Ez aztán motiváló tényleg.
2020. aug. 7. 22:54
 26/32 anonim válasza:
42%
Nem szeretem mikor valaki a saját kudarca miatt, ennyire másban látja a hibát, ennyire mást okol mint Te.
2020. aug. 8. 06:44
 27/32 anonim válasza:
Akkor bizonyára én lehetek a "mocskolódó". Szerintem ha leírod a tapasztalataidat és az nem tetszik valakinek akkor az még nem mocskolódás meg lejáratás, csak egy eltérő vélenény. Én is szerettem a szakot, soha nem stresszeltem semmin, minden vizsgám maximum 2x-szorra sikerült négyes-ötösre, OTDK-ztam, szimulációs gyakokon demostráltam évekig, aztán egy pillanatban- pontosan tudom melyikben- már nem voltam szimpi valakinek és onnan ment a szivatás. Nyílván nem tudod ki vagyok, én sem tudom te ki vagy ezért ne menjünk bele találgatásokba, hogy ki mit és miért ért vagy nem ért el,messzire vezetne... A tényeket írtam le amik megtörténtek és vannak durvább storyk is amiket csak azért nem írok le mert vannak ott jó emberek is, igen az oktatók között is, akik egy ember miatt viselkednek úgy ahogy. Részemről is ennyi, nincs ebben több. Kedves kérdező nem akartam széttrollkodni a kérdésed, remélem azért kaptám érdemi választ is a kérdésedre.
2020. aug. 8. 18:29
 28/32 A kérdező kommentje:
Hát ti nem vagytok normálisak, ekkora veszekedést csapni.
2020. aug. 8. 23:20
 29/32 anonim ***** válasza:
Én oda járok, már háromszor voltam államvizsgázni, de megyek még. Sosem fogom otthagyni, de sokat kivesz az emberből. A képzés nem rossz, de igazságtalanok.
2020. aug. 9. 16:09
 30/32 A kérdező kommentje:

Sajnálom. Sok sikert!

Amúgy engem idén vettek fel. Érdekel milyen lesz.

2020. aug. 9. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!