Mentőtisztire jelentkeztem Pécsire és a Debrecenire is, szerintetek melyik lehet a jobb?
Egyik gimis osztálytársam Debrecenire járt. (Illetve ők Nyíregyházán voltak)
De nagyon szerette :)
Jaj utolsó szerinted mindenkit érdekel a mérnöki? Csak azzal lehet jól keresni vagy mi? Másnak nem a fizetés áll az 1. helyen. Szomorú.
A mentőtiszti úgy tudom, a PTE esetében Pécsett van, de a DE-n a nyírgyházi kihelyezett telephelyen van, tehát nem Debrecenben lennél. Mivel én nyíregyházikat Derecenben tanulok, látom a különbséget a 2 egyetemváros között (bár Nyíregyházára drva ezt mondani :D). A lényeg, hogy én a helyedben a PTE-re mennék.
Nm csak azért, mert közelebb van, dr azért is, mert ott is nagyobb egyetemi élményben lesz részed, mintha Nyírgyházára jönnél.
2 és én ritka egy állatfaj vagyok , ugyanis nekem álmom a mentőzés :)
3 as köszönöm , valszeg PTE n fogok kikötni:)
egyetértek azzal a hozzászólóval, aki a gépészmérnökit írta.. persze írhatta volna, hogy tanár, fizikus, orvos, biológus, nyelvész, bölcsész, könyvtáros, könyvelő, nyomozó vagy AKÁRMI.
ps. nekem is ez az álmom, vagy volt valaha, tisztin vagyok, csinálom, csinálom, kínlódom vele, valamikor sikerül.... de nem azon múlik, eleget tanulsz-e, hanem a pofán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!