Pécs mentőtiszti milyen? Tapasztalatok? Diploma után?
Nem tudom máshol hogy van, de azt biztosra mondhatom, hogy Nyíregyházán nem szemetek az oktatók. Záróvizsgán főleg nem! Egyébként nem akartam hozzászólni, de nem akarom hogy másokban emiatt téves nézet alakuljon ki. Elismerem nem minden a tudás, sokszor elmegy valami apróságon. Nekem sem lett meg elsőre a záróvizsgám, sőt sokadjára lett meg. Viszont egy percig nem fordult meg bennem, hogy feladom! Nehéz beismerni, de általában jogosan buktatnak. Az viszont nem létezik, hogy valaki otthagyja abszolvált státusz után! Ez a legnagyobb butaság, már elnézést a korábbi hozzászóloktól. Ha hatodik alkalommal kellett volna elmennem, akkor is elmentem volna! Sajnos itt tényleg könnyen lehet bukni.
Az hogy nincs egységes anyag azt azért vitatnám. Vannak protokollok, elméletben is le van adva a terápia. Én biztos vagyok benne hogy sokaknak azért nem sikerül, mert túlságosan izgulnak. Vagy nem lett elég jól begyakorolva, vagy már eleve rosszul. Ha valaki végig megy az abcd vizsgálaton, nem kapkod. Figyel a terápiára, akkor sokszor már el sem kell mennie az als-ig. Mondják jó elég lesz. Ha meg valaki szóbelin bukik meg, azt meg tényleg magának köszönheti. Összességeben nehéz a képzés, de nem ennyire horrorisztikus! Feladni viszont nagy butaság, annyi befektetés után. Nem kell megijedni, aki érez magában affinitást a szakhoz vágjon bele nyugodtan. Lehet nem lesz még zsinórban, sőt valószínű de max, annyiszor jobban fogja tudni akár másokhoz képest az anyagot.
"Az viszont nem létezik, hogy valaki otthagyja abszolvált státusz után! Ez a legnagyobb butaság, már elnézést a korábbi hozzászóloktól."
De, eljutottam ide. Ha odaadták volna, akkor se kéne.
Na ne szabaduljanak el az indulatok!!
Kedves nyíregyházi válaszoló, köszönöm hogy írtál, jó végre pozitívat is olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!