Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az újratervezés program...

Az újratervezés program eredményszerzési határidejét miért tolták ki szerintetek?

Figyelt kérdés
Augusztus eleje volt beírva dátumnak,most meg augusztus vége van beírva.Hír semmi,telefonon se mondanak semmit,e mailt írni meg nem tudok.

2020. júl. 28. 13:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves ötös írtam a kettes válaszban,hogy nem tervezek vele,csak a család erőltette,hogy papír.Nekem amúgy kínai,humán beállítottságú vagyok.
2020. aug. 2. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:

A család erőltette?

Humán beállítottságú vagy és kínai az egész?

-> Miért nem vagy képes nemet mondani?

2020. aug. 2. 09:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Már mondtam nemet,de mindig vita van belőle,meg háború.Meg vannak győződve róla,hogy ez akkor is ér valamit,ha nem megy tovább benne az ember.Aztán jobb a békesség alapon csináltam.Pedig totál idegen tőlem.A hideg is kiráz tőle.
2020. aug. 2. 11:14
 14/15 anonim ***** válasza:
10-es,hadd döntsük már el hogy mivel szeretnénk tölteni a szabadidőnket. Engem se nagyon érdekel, de azért jó belelátni egy tőlem idegen területbe.
2020. aug. 3. 13:35
 15/15 anonim válasza:
100%

Szerintem azota mar lattad kedves kerdezo, hogy mi a felallas. Elso vizsga Augusztus 12. Potvizsga 26. A 28 csak azt jelenti, hogy addig lesz hasznalhato a felulet. Kulonoben erdekes, hogy azt irtak a diakok tobbsege kerese miatt lesz 12-en, hat engem a kutya se kerdezett meg rola.

En teljesen laikuskent kezdtem el a kurzust es igen, bocsi, de nem informatikusoknak inditottak - es ehhez merve viszont laikusnak nem konnyu. Persze, hogy nem egyenerteku egy komolyabb kurzusssal, foiskolaval stb.

Az idovel kapcsolatban, hogy kinek mi szamit en ugy gondolom hasznosabb idotoltes, mintha filmet neznek helyette, vagy a neten lognek. Nekem betekintest nyujt egy tolem idegen vilagba es elvezem.

2020. aug. 7. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!