Az újratervezés program eredményszerzési határidejét miért tolták ki szerintetek?
A család erőltette?
Humán beállítottságú vagy és kínai az egész?
-> Miért nem vagy képes nemet mondani?
Szerintem azota mar lattad kedves kerdezo, hogy mi a felallas. Elso vizsga Augusztus 12. Potvizsga 26. A 28 csak azt jelenti, hogy addig lesz hasznalhato a felulet. Kulonoben erdekes, hogy azt irtak a diakok tobbsege kerese miatt lesz 12-en, hat engem a kutya se kerdezett meg rola.
En teljesen laikuskent kezdtem el a kurzust es igen, bocsi, de nem informatikusoknak inditottak - es ehhez merve viszont laikusnak nem konnyu. Persze, hogy nem egyenerteku egy komolyabb kurzusssal, foiskolaval stb.
Az idovel kapcsolatban, hogy kinek mi szamit en ugy gondolom hasznosabb idotoltes, mintha filmet neznek helyette, vagy a neten lognek. Nekem betekintest nyujt egy tolem idegen vilagba es elvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!