Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hol tartotok az Újratervezésbe...

Hol tartotok az Újratervezésben? A végére értetek már?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek, meg tudjátok majd csinálni a vizsgát 100%-ra?

2020. júl. 26. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én épp az utolsó leckénél tartok. Ha elméleti lesz a vizsga, akkor van esélyem, de ha gyakorlati feladatot is meg kell oldani egyedül, akkor nem hiszem, hogy menne.

Szerintem egyáltalán nem olyanoknak való a tanfolyam, akiknek semmilyen informatikai előképzettségük nem volt. Nem is mostanra csinálták a tananyagot, már tavaly megcsinálták.

2020. júl. 26. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
20%
Mar reg kesz vagyok
2020. júl. 26. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2es középfoku info érettségit csináltam -mert nem volt rendes info oktatás a sulimban

A json-on kivul mindent megtudnék csinálni.

Amennyi időt igenyel a videók végignézése, mégegyszer annyi időt igényel a feladatok megcsinálása

És mégegyszer ennyi időt a feladatok megértése.

De ha érdekel valakit, az szán rá időt

Engem érdekelt

A 0ról megtudtam tanulni pedig dolgozok mellette.

(De tényleg nem volt könnyű!!)

Aki munka mellett csinálja, szerintem tényleg csak az csinálja végig aki minden aron programozni akar, mert (nekem) minden hétvégém ráment, munka után is gyakran ezt csináltam.

2020. júl. 26. 22:21
 4/4 anonim válasza:
En meg nem ertem a vegere, felreneztem az indulast es egy honappal kesobb kezdtem :/ .... szerintem a jegyzetekkel menni fog valahogy a vizsga elso resze, a masodik kerdeses :)
2020. aug. 7. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!