Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Belekezdenétek újra abba a...

Belekezdenétek újra abba a szakmába amit anno elbaltáztatok?

Figyelt kérdés
Érettségi után még évekkel ezelőtt fogtechnikusnak tanultam, ám még az első évet se fejeztem be. Hülye voltam, mert nem vettem komolyan és elrontottam az egészet, sajnos nem figyeltem minden erőmmel erre. Most már másképp viszonyulnék hozzá, de nem tudom merjem-e újra kezdeni, vagy jobb nem bolygatni?
2020. júl. 25. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én újrakezdtem. Aztán másodszor se fejeztem be. Rájöttem, hogy nem az volt az oka, hogy nem figyeltem, hanem az, hogy rohadtul nem érdekel.

Nem mondom, hogy veled is ez lesz. Csak azt, hogy újrakezdeni valamit sosem baj, max. nem jön be, és mégsem csinálod. Nem dől össze a világ. De azzal a tudattal legalább nem kell élnem, hogy mi lett volna, ha. Mert tudom, hogy semmi.

2020. júl. 25. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben újrakezdeném, ha valóban érdekel. Hajrá!
2020. júl. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!