Bevállalnátok így a bejárást? (Egyetem)
1- kicsivel több mint 1 óra lenne az út az egyetemig.
Koliba nem szívesen mennék, illetve szeretnék a jelenlegi munkahelyen maradni diákmunkán.
Én nem. Mármint függ attól is, hogy ajtótól ajtóig 1 óra vagy hogy gondoltad.
Ha pl. Pestet vesszük, ott nem nehéz 1 órát ingázni, ott nincs is nagyon más választás.
Ugyanakkor én pl. másik városból járok a szomszéd megyébe. Vonattal elvileg 30-42 perc, csakhogy az állomásra, is busszal kell menni, majd ott is kell még buszozni/sétálni, így 2 órára kinyúlik az egész. Buszon azért annyi időm nincs, nem tanulok, főleg ha hely sincs. Vonaton szoktam házit írni vagy pl. latin szavakat is ott tanultam, de összességében fárasztó.
Főleg, hogy 1 nap kétszer teszed meg. Ráadásul ha úgy vannak óráid, akkor szívhatsz azzal is, hogy reggel 8-ra be kell érned (nekem ilyen esetben 6-kor már a buszmegállóban kellett lennem, hogy elkapjam a vonatot), de utána van 2 lyukasod és a következő délután lesz. Ez sem szerencsés. Nekem sok ilyen volt. Pénteken is.
Összességében fárasztó. Engem először nem vettek fel koliba, de eleinte nem bántam, mert hát csak "félóra" (de amúgy meg 2...).
Ha ajtótól ajtóig 1 óra, az határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!