Pénzügy-számviteli ügyintéző tanfolyam 3. félévét (estin) + az egyetemet te bevállalnád?
Érettségi előtt állok, szeretnék menni közgazdasági egyetemre(pénzügy-számviteli szak). A sulimban nincs semmiféle gazdasági szakképzés és én úgy hallottam hogy ha halasztunk egy évet és tanulunk psz-t valahol, akkor könnyebb lesz az egyetem.
Az a baj, hogy minden tanfolyam 1,5 éves és nem tudom hogy bevállaljam-e:/Az egyetemen csak 2 félévet lehet egyszerre halasztani. bár így lenne egy jó kis szakmám, amivel kiváló diákmunkákat kaphatnék később :D
igen de az olyan is :)
Mellesleg az nem iskolarendszerű képzés. Nagyon fontos az hogy ingyen tanulhassam a szakmát :/
Nézz körbe pár szakközépiskolát ott szoktak indítani ilyenből egyéveset csak lehet,hogy ott előfeltétel hogy tanulj közgázt előtte a suliban is.
Egyébként szerintem sokan mennek pénzügy számvitel szakra akik nem közgáz suliba járnak nem hiszem hogy nagy hátrányba lennél az egyetemen úgy is a matek a szóró tantárgy a többit könnyebben meg lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!