Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pénzügyi- számviteli ügyintéző...

Pénzügyi- számviteli ügyintéző tanfolyam? Milyen esélyem van elvégezni, ha különösebben nem érdekel?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és azért iratkoztam be erre az esti tanfolyamra, mert ingyenes a számomra. Más ilyen lehetőség nem volt, fizetni nem tudnék több 10 (100?) ezreket. Viszont mindenképp szeretnék valamit tanulni, mert rossz érzés, hogy csak egy érettségim van. Na szóval, nyitott vagyok erre a témára is, de nem igazán az én világom, inkabb humán beállítottságú vagyok. Mit gondoltok, milyenek így az esélyeim?
2010. febr. 19. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Akit egyáltalán nem érdekel a számok világa, annak komoly szenvedést fog jelenteni az azzal való foglalkozás. Ne pazarold rá az időd, ha utálod.
2010. febr. 19. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
ez egy elég nehéz szak, én is rendelkezek ezzel a szalmával, engem eleinte érdekelt, de nagyon megutáltam, mert nem értettem minden részét! Úgyhogy ha te úgy indultál neki, hogy eleve nem szereted, szerintem nincs értelme! Csak azért, hogy tanulj, és legyen egy szakmád, fölösleges tanulni, mert csak időt pocsékolsz vele! A másik meg az, hogy szerintem elhelyezkedni sem nagyon tudsz, mert ahhoz, hogy könyvelő legyél, kevés, a többi részével se mész sokra, mert szintén alulképzettnek számítanál a szakmában! Ez igazából egy fősuli alapozásának megfelelő, ha valakinek nem sikerült volna a felvételije adott évben felsőoktatásba!
2010. febr. 19. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Egy szóval sem írtam, hogy utálom, vagy ilyesmi. Különben egyre jobban barátkozok a gondolattal, meg kihívásként tekintek rá. Remélem, lesz hozzá kitartásom. Gondoltam, hogy az elhelyezkedés esélyei elég csekélyek, de nekem egyelőre nem is ez a lényeg. Szeretném magamnak bizonyítani, hogy képes vagyok végigcsinálni. Meg azért máshogy is néznek az emberre, ha csak egy szimpla érettségije van, mintha legalább egy papírt fel tud mutatni, még ha a gyakorlati haszna kevés is. Azért jöhetnek még válaszok, kíváncsi vagyok mások véleményére, tapasztalatára. :)
2010. febr. 19. 22:41
 4/4 anonim válasza:

Én most végzem el ezt a szakot.Tapasztalatom szerint nem annyira vészes,persze tanulni azt kell,meg nem árt odafigyelni sem. Hogy érthetőbb legyen, bátran megkockáztatom,hogy nehezebb,mint némelyik emelt szintű tanfolyam.(Gondolok itt pl. ügyintéző titkár) Sokra nem mész vele,de ha sikeresen megszerzed elmehetsz vele mérlegképes könyvelő tanfolyamra, azzal meg már lehet kezdeni valamit.

Én is humán beállítottságú vagyok, mégis itt kötöttem ki és el is fogom végezni.A helyedben én belevágnék,még az is lehet,hogy megszereted.

2011. jún. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!