Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bevállalnátok így a bejárást?...

Bevállalnátok így a bejárást? (Egyetem)

Figyelt kérdés

1- kicsivel több mint 1 óra lenne az út az egyetemig.

Koliba nem szívesen mennék, illetve szeretnék a jelenlegi munkahelyen maradni diákmunkán.

2020. júl. 22. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én így jártam 4 évig. Tudtam tanulni a buszon, olvasni. Szóval jól ki lehet használni azt az időt. És spórolsz is, mert a diák bérletek nem drágák.
2020. júl. 22. 11:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát fárasztó, de kibírható.

Nekem középsuliba és vissza volt az utam, átszállással és hazasétával együtt 1 óra.

Ha lekéstem a csatlakozást akkor másfél óra. (vonattal az út kb 20 perc🤣).

Szóval neked kell eldöntened, hogy bírnád e az utazást, munkát, tanulást.

Bár ha nem lesz egyik nap kredites/aláírós órád, akkor azokat skippelheted később.

2020. júl. 22. 11:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a mai napig így járok be egyetemre, Mogyoródról az ELTE Lágymányosi campusáig:D
2020. júl. 22. 11:29
 4/14 A kérdező kommentje:

Mert már voltam kolis és nem igazán jött be.

Nekem mindennél többet ér, hogy a saját ágyamban aludhatok és nem ordibálnak, buliznak körülöttem.

Illetve így a munkámat is megtarthatom, ami hatalmas plusz számomra.

Igazából nekem nincs bajom a vonatozással, mert szeretek olvasgatni és tanulni utazás közben és előny, hogy nem kell átszállni.

Mondjuk ha jól oldom meg akkor nem kell mindennap suliba mennem.

Csak kiváncsi vagyok, hogy más is van / volt így :)

2020. júl. 22. 11:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes megoldás.

Az út nem kieső idő, lehet tanulni.

2020. júl. 22. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
40 percet utazok az egyetemre Budapesten belül, hát simán vállalható az egy óra is...
2020. júl. 22. 12:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy járok egyébként egyetemre, 110 km, autóval egy jó óra.

Jövök- megyek, heti 3 napról van szó.

2020. júl. 22. 12:39
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
Én nem járnék be, nappalin legalábbis. Inkább tagozatot váltanék. De megértem azt, aki igen.
2020. júl. 22. 13:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Egy óra igazán nem sok, városon belül is elutazgathatsz annyit. (Nálam a 90 perc egy útra a lélektani határ.)
2020. júl. 22. 13:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is bejárós vagyok, nekem át kell szállnom egyszer. Várakozással együtt kb 1 óra mire hazaérek. Úgy is bevállaltam hogy vannak nagyobb szünetek az órák között. Nekem nagyon jó így bejárni a szünetekben a könyvtárban tanulok vagy kajálunk a barátokkal (sokan járnak be). Nekem ez az 1 óra kikapcsolódás is a buszon, csak én nyugiban zenehallgatás. Annyira jó hogy ilyenkor nem kell semmire koncentrálnom.

Szóval ajánlom semmi rossz nincs ebben ha bejársz.

2020. júl. 22. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!