Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi lehetőségei...

Milyen egyetemi lehetőségei vannak egy buta, de gazdag embernek? (vagy fősuli)

Figyelt kérdés

Lehet magyar és külföldi is, a pénz nem akadály. Akár Svájcban is lehet, ott nagyon jó iskolák vannak. Nem vagyok okos, de hajlandó vagyok tanulni, főleg jó környezetben, és mint említettem, a pénz nem akadály.

Javasoljatok valamit légyszi, köszi! :)

2020. júl. 19. 23:19
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Bár, ha belegondolok mindenképp külföldi opció kell. MO-n kell a nyelvvizsga és az emelt érettségi. Nekem nincs nyelvvizsgám (de szeretnék) és csak sima érettségim van. (nem szeretnék még egyszer leérettségizni)
2020. júl. 21. 01:33
 12/40 anonim ***** válasza:
Vállalkozz, ahhoz nem kell.
2020. júl. 21. 09:35
 13/40 A kérdező kommentje:
Tudom, de én szeretnék felnsőfokú végzettséget. Érettségit a kutyám is tudna szerezni. Szeretnék fejlődni :)
2020. júl. 21. 17:22
 14/40 anonim ***** válasza:
Külföldre fel se vesznek (nemzetközileg elismert) nyelvvizsga nélkül, szóval még a jelentkezés előtt meg kéne csinálnod egy IELTS-t vagy TOEFL-t.
2020. júl. 21. 22:12
 15/40 A kérdező kommentje:
Oké, ez meglesz, de legalább emelt érettségi nem kell. :)
2020. júl. 21. 22:50
 16/40 anonim ***** válasza:
11: De akkor hogy fogsz idegen nyelven egyetemet végezni, ha még nyelvvizsgád sincs?
2020. júl. 22. 22:41
 17/40 A kérdező kommentje:
mert majd lesz :) nem most megyek egyetemre. :)
2020. júl. 22. 22:43
 18/40 anonim ***** válasza:

Ha buta vagy, hogy akarsz megcsinálni egy nyelvvizsgát? Megveszed? Akkor hogy végzed el az egyetemet/főiskolát?

Őszintén szólva ha én butának érezném magam, akkor nem az egyetemen/fősulin gondolkodnék, hanem elkezdeném fejleszteni magam hogy ne legyek buta...

Az egyetemen a sok :) emoji-val nem fogsz semmire sem menni.

2020. júl. 23. 12:03
 19/40 A kérdező kommentje:

Nem értelmi fogyatékos avgyok, csak nehezen megy a tanulás. Mint, ahogy analfabéta sem vagyok. Fogom szépen magam, elmegyeka nyelvsuliba és megtanulom az angolt. Világ életemben ötös voltam belőle, az alapok már megvannak.

Te :) meg :) a :) kötekedéssel :) nem :) fogsz :) a :) gyk-n:) menni :) semmire.

Ha meg arra gondolsz, hogy megveszem, szerintem magadból indult ki. Említettem ilyet? Na látod.

Megszoktam már itt a kötekedést, de itt tényleg az élő fába is belekötnek.

2020. júl. 23. 18:51
 20/40 anonim ***** válasza:
Talán írd le normálisan a kérdésedet és nem kötnek beléd. A "nehezen megy a tanulás" rohadtul nem egyenlő azzal, hogy buta lenne az ember. Ha szerinted ez a két fogalom ugyanaz, akkor értelmezési gondjaid vannak.
2020. júl. 23. 19:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!