Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan döntsem el,hogy milyen...

Hogyan döntsem el,hogy milyen egyetemre menjek?

Figyelt kérdés
Nem tudom miben vagyok igazán jó.Nincsenek különösen jó képességeim.Mit tanácsoltok?

2020. júl. 12. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Érdemes megnézni miben vagy/voltál jó középiskolában, miket szerettél, és azok alapján leszűkíteni a kört.
2020. júl. 12. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nekem segített átgondolni: https://www.youtube.com/watch?v=5oH66Obzq8s
2020. júl. 12. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
random.org
2020. júl. 12. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Én sem tudtam, ráadásul középkorú vagyok. Úgyhogy jelentkeztem az ELTE jogra, úgy hallottam az elég nehéz. Úgy voltam vele, hogy ha sikerül a felvételi az már egy visszajelzés arról, van-e ott helyem. A következő vízválasztó az első év volt, de azt is sikerrel vettem, és közben meg is szerettem a szakot is és magát az egyetemi létet.
2020. júl. 12. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, ami érdekel? Mi az, aminek a kötelező tananyagon felül utánaolvastál, utánanéztél? Mit szeretsz csinálni? Mi szerettél volna lenni kiskorodban? a legrégebbi emlék erről?
2020. júl. 12. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Talán kicsit random ötlet, de ha elvégzed a myers-briggs személyiség tesztet (ingyenesen fent van az interneten), és megtudod a személyiség típusod, akkor utána lehet nézni hogy ahhoz a személyiség típushoz milyen munkák illenek. Ha tanácstalan vagy ez segíthet elindulni egy irányba.
2020. júl. 12. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Engem soha nem motivált semmi. Amit választottam, azt anyagi megfontolásból választottam. Tudom, hogy nem ez a 21. ideálja, hanem az, hogy valósítsuk meg az álmainkat, teljesüljünk ki a munkánkkal és váljunk eggyé a hivatásunkkal meg a többi bulshit amit a motivációs trainerek ránk erőszakolnak, de szerintem azzal sincs baj, ha csak felsorolsz 10 területet, ahol el tudnád képzelni magadat és a döntést az alapján hozod meg, hogy mivel könnyebb elhelyezkedni.
2020. júl. 12. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!