Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetek így jó webdesigner?

Lehetek így jó webdesigner?

Figyelt kérdés
Szeretném magam átképezni (bölcsész szak után), és nagyon tetszik a webdesigner irány, mert rendszeresen futok bele értékelhetetlen webes felületekbe, és érdekel, hogyan lehet felhasználókhoz közel álló weboldalakat kreálni (szóval később lehet, az UX designerség felé mennék). A kérdésem csak az, hogy lehet-e sikerem ebben a szakmában, illetve az odavezető úton, ha pl. a kézügyességem/rajztehetségem nem a legjobb, valamint a matematika sem az erősségem (mindig közepes szinten voltam). Ezeket csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy mondjuk a grafikai/grafikusi illetve kódolási részek milyen szinten jellemzők a webdesignereknél? Remélem, nem kérdezek nagy hülyeséget, de még nem mozgok túl otthonosan a témában.

2020. júl. 11. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kézügyesség nem feltétlen kell számítógépes grafikához. Kódolni elég alapszinten.

Hol akarod tanulni?

2020. júl. 11. 22:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt még nem tudom. Viszont ha jól sejtem, később, UX designer tanfolyam esetén a zsebembe kell nyúlnom, egyik sem olcsó.
2020. júl. 11. 23:10
 3/3 anonim válasza:
100%
Kreativitás kell, kézügyesség kevésbé. Kódolni pedig egy erős közepes szinten tudni illik/kell. Kevés olyan ügyfél van, aki részfeladatonként viszi át egyik embertől a másikig a munkát. Tehát, ha kérnek tőled egy átlagos webshopot, akkor tudnod kell azt letervezni, és le is kódolni. Végezz el egy tanfolyamot, ott kiderül, melyik részterületen vagy erősebb, kevésbé erősebb. Jó irányt tud adni.
2020. júl. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!