Webdesigner tanfolyam?
Rengeteg oldalt át böngésztem már, és nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemes választani. Tudnátok ebben segíteni? Akinek van már ebben tapasztalata, melyiket ajánlaná? Tudnátok linket is küldeni a tanfolyamokhoz?
Nagyon érdekel ez a téma és szeretnék ezzel foglalkozni, valamint egy webshopot indítani.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Szia én ide jelentkeztem a múlt hónapban. Elég jónak gondolom, de majd a végén meglátjuk. Kaptam a hozzáférésen kívül egy vaskosabb tankönyvet és a zárt oldal videóit, illetve más anyagait egy ízléses tollba rejtett pendrive-on is megkaptam.
1-est kérdezném mennyire volt elégedett a tanfolyammal?
Kérdező hol tanultál végül és milyen volt?
Szia 1-es vagyok. Nekem végül félbe maradt, nem volt időm felkészülni a vizsgákra. Így bizonyítvány se lett.
A tudás azért csak beszivárgott a tökbe, amire meg nem emlékszem, hát ott a könyv meg a videók.
Mondjuk ez már nem ide tartozik...
A papír jól jött volna, de így alakult. Amúgysem terveztem cégnél dolgozni. Évek óta szabad vagyok, nehezen szoknám meg újra.
Mondom ezt addig amíg nincs baj a családi kasszával, nyilván ha szarul menne, akkor nem kérdés, hogy megszokom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!