Valakinek van tapasztalat a Webler Oktatóközponttal?
köszi a véleményt, figyelembe veszem!
hátha más is reagál még :)
én is programozást tanultam náluk, megerősítem amit az első írt
a webdesigner az talán könnyebb terület bár szerintem nincs rájuk kimondott kereslet legfeljebb egy full-stack webfejlesztőnek jó kiegészítésként, nem tudom mi vele a célod
amúgy ezek "gyorstalpaló" a tanfolyamok - sulitól függetelnül - leginkább a sulinak hasznosak $$$ :D
köszi neked is a választ.
igen, pont ezért nem tudom hogy tényleg hasznos-e, mert lényegesen kevesebb idő a tanfolyam, mint más iskolákban.
szerintem van kereslet webdesignerre, persze nem itthon. elsősorban freelancerként szeretném űzni ezt a dolgot, és ilyen oldalakon sok webdesigner munkalehetőségek vannak. plusz szerintem ez egy jó alap elindulni az úton, később továbbképezném magam, ha bejön, de addig szeretném valami egyszerűbbel kezdeni.
programozni járok oda én is. programozni senki nem fog megtanítani, nincs olyan képzés egyetemen sem, ami megtanít.
a programnyelvet megtanítják mindenhol, itt is, ráadásul jól, de azt nem, hogy hogyan gondolkozz, így nagyon sokan elvéreznek, elveszítik a fonalat, nem készülnek, vagy nincs meg hozzá a kellő gondolkodásuk, és a tanfolyamot szidják.
elragadtatva én sem vagyok tőle, de tudtam, hogy mit vállalok, célnak tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!