Másnál is ez a probléma?

Figyelt kérdés
A nyíregyházi fősulira jelentkeztem és ugye van ez a Neptun rendszer. Nem enged belépni. Van itt olyan akinek sikerül, mert nekem azt írja ki hibás a felhasználó nevem vagy a jelszavam... :S
2010. aug. 2. 13:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha túlterhelt a rendszer kiír hülyeségeket is, én írnék a rendszergazdának, v telefonálnék, lehet h rossz a kódod, de lehet h csak bibis a rendszer.......4 évig szívtam a neptunnal
2010. aug. 2. 14:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítséget. És a Neptun irodának mi a telefon száma?
2010. aug. 2. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:
mi egy idő után már csak a neptun teremben vettük fel a tárgyakat, mert valahogy otthonról sose működött, mikor megrohanták és ott mindig volt aki segített.....ezt csak a jövőre nézve mondom....
2010. aug. 2. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
első vagyok,már betudok lépni :P
2010. aug. 2. 14:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Bár én Debrecenbe jelentkeztem, én sem tudtam belépni. De küldtek nekünk tájékoztatót, amiben ez áll:

"A belépéshez létre kell hoznia minden felhasználónak a saját hálózati azonosítóját. A művelet a ... weboldalon hajtható végre, a Nincs még hálózati azonosítóm link alatt"

2010. aug. 2. 14:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket és azt mondták még nem működik a rendszer. -_-'
2010. aug. 2. 14:31
 17/19 anonim válasza:

Nálam ugyan ez a probléma!megkaptam a tájékoztatóban a kódot, és még sem léptet be, hanem kiírja hogy hibás felhasználónév...pedig én sem gépeltem el!:S:S

téged melyik karra vettek fel???

2010. aug. 4. 18:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Magyar bölcsészet. Téged?
2010. aug. 4. 23:01
 19/19 anonim válasza:
Engem a két éves titkárságvezetőre!de biztos hogy menni szeretnék tovább magyar-ügyvitellel lehet!te mész gólyatáborba?vagy nem tudod az egybe van mindenkinek? de akkor te is btmk-s leszel?ugye???
2010. aug. 5. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!