Másnál is ez a probléma?
Én be tudok lépni.
Belépésnél a Neptun kódot írom az Azonosítóhoz, a jelszó pedig mindenkinek a születési dátuma.
Akkor passz. Nem tudom mi lehet a probléma. Nem ütötted el véletlenül? A születési dátumot így kell beírni :
pl. ha 1991. január 1-jén születtél akkor :
19910101 vagy próbáld meg úgy beírni, hogy 910101 tehát lehagyod az első 2 számot.
Hát akkor nem tudom. Ezt találtam :
# Kérdés: Elfelejtettem a jelszavamat és nem tudok belépni. Mi a teendő?
Válasz: Keresse fel a Neptun Irodát, ahol az iroda munkatársai visszaállítják az eredeti jelszavát, amit majd érdemes megváltoztatni és nem elfelejteni.
# Kérdés: Elvesztettem a kódomat és most nem tudok belépni. Kihez fordulhatnék?
Válasz: Keresse fel a Neptun irodát, ahol megkapod újból a kódodat. Ezután bejelentkezés után érdemes megváltoztatni a jelszavad. (ezt amúgy is érdemes bizonyos időközönként)
Ha ezekre nincs lehetősége, akkor írhat e-mailt is az iroda címére. Ebben az esetben kérjük hogy a Tárgy/Subject mezőbe az 'Azonosító kérése' címet írja be, valamint küldje el a születési dátumát és az édesanyja nevét!
# Kérdés: A kapott azonosítóval nem tudok belépni. Számít hogy kis vagy nagy betűvel írom? Mi lehet a gond?
Válasz: Mindenekelőtt ellenőrizze, hogy nem szerepel-e 'O' (azaz O betű) az azonosítóban. Ezt próbálja meg helyettesíteni a 0 (azaz nulla) karakterrel. Ugyanez vonatkozhat a "l" betű, 1-es szám párosra is. A kis-nagybetű használatának nincs jelentősége, azt nem figyeli a rendszer. Ha már minden lehetséges variációt kipróbált, keresse fel a Neptun Irodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!