Van értelme Marketinget tanulni? Jól el lehet vele helyezkedni?
El lehet helyezkedni vele, de többen végzik, mint ahány pozíció van, szóval érdemes már legalább másodévtől elmenni gyakornoknak bármilyen kicsit is gazdaságis pozícióba.
Matekból leginkább statisztika kell, aminek az alapja pedig a valószínűségszámítás (amit könnyebben meg lehet érteni, ha megy a határértékszámítás-deriválás-integrálás és a halmazelmélet). Nem kell zseninek lenned hozzá, de középiskolás középszintű matek azért menjen (tudj hatványozni, törtekkel műveleteket végezni, egyenleteket megoldani), mielőtt elkezded az egyetemet.
Corvinus-t vagy az újonnan alakult ELTE GTI-t ajánlom, én az utóbbinak vagyok mesterszakos hallgatója.
"Hallotam hogy amit egyetemen kapsz marketing tudást azt mint zenész nem igazán tudod hasznosítani élesben."
Hát igen, egyetemen inkább nagyvállalati környezetre készítenek fel. Azt kéne először eldöntened, hogy elsősorban marketinges szakember szeretnél-e lenni, aki mellette hobbiból zenél, vagy professzionális zenész szeretnél lenni, aki mellesleg szeretne marketinges/üzleti tudást magára szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!