Van értelme emiatt BME GTK ra menni mint BGE-PSZK-pénzügy és számvitel?
Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások? Miért érdekel a BCE-sek véleménye?
Oda mész ahova akarsz, de mindenhol tanulni kell. (Az egy másik dolog, hogy hol mennyit)
Én a BME-re járok, másik karra mesterre és itt végeztem a Bsc-t is. Egy csomó tanár lelépett az ELTE-re a GTK-ról, de szerintem így is színvonalasabb mint a BGE. Ha neked az egyetem a buliról szól javarészt akkor a BGE tökéletes lesz neked, nem kell megerőltetned magad. De ott is kell tanulni.
24/F
Hát ha csak ez a szempont számodra akkor nyilván megéri sorrendet módosítani, hiszen semmibe sem kerül.
De én azért végiggondolnám a dolgot több szempontból is. Egyrészt, bár ezt így gólyaként nehéz eldönteni, de nézd meg a 2 szak mintantantervét, melyik szimpatikusabb számodra. Másrészt gondold végig mit szeretnél inkább kezdeni a diplomáddal. Ha számviteles irányba szeretnél menni, akkor a BGE valószínűleg jobb választás lehet, mert elég nagy rajta a fókusz, és jó is az egyetem hírneve ezen a területen. Ha pénzügy, matematika, elméleti közgazdaságtan áll közelebb hozzád, akkor én a BME-t választanám, mert ezeken a területeken azért ott komolyabb tudást tudsz megszerezni. A hírneve is valóban jobb, illetve a diáktársaság is átlagban kiválóbb, de azért ne csak ez alapján dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!